Tänään saa oikein luvan kanssa polttaa takassa puita vaikka keskellä päivää, ulkomittari paukuttaa mahtavia pakkaslukemia. Ensi yöstähän vasta kylmää luvattiinkin, pakkasta pauttiarallaa 35 astetta. Yölläkin oli varsin hauskaa kuunnella, kun talo paukahteli sieltä täältä, pakkanen kirjaimellisesti paukkui. Saa nähdä naurattaako torstaina moiset paukahdukset, kun mies on Hgissä loppuviikon, eikä mulla ole noita rakkaita vahtikoiriakaan täällä vahdissa, pelottavaa. On ne aina tuoneet sellaisen turvallisuuden tunteen, ettei kukaan meille kyllä salaa pääse. Missua ei paljon jaksa kiinnostaa, yöt se nukkuu tiiviisti mun vieressä.

Hauska muuten tuo meidän kissa, se ei ole mikään lapsirakas, eikä muutenkaan kovin innostunut kiehnaamaan vieraiden ihmisten kanssa. Minä ja mies sitä saadaan venyttää ja vanuttaa mielin määrin, mutta ei muut. Kuitenkin se on tosi kiinnostunut lapsista ja niiden touhuista, se istuskelee lähellä katsomassa kun ne leikkii ja jos niillä on jotain mielenkiintoista tavaraa, niin osallistuu meös leikkiin. Retuutti se aikoinaan barbeja tukasta ym. Lapsetkin jaksaa sitä leikittää kaikilla nauhoilla ym.

Aliisa ja Patrik leikkinyt tunnin vessassa. Mielenkiintoista. Ne ajattaa pikkuautoja lavuaarissa. (!) Ei kuitenkaan vedessä. Eskarilaisen pitäis kanssa kohta kotiutua, naapurin äiti tuo, mies aina vie tytöt aamulla ja sitten me vuorotellaan noita kerholaisten kuskauksia, tosi kiva kun on tytöillä kaverit lähellä ja itselle kuskausapuja.

379867.jpg

Aliisa ja "konit"

379861.jpg

Patrik ja Nosse

*tauko*

Sieltä se eskarilainen kotiutui ja toi pari kaveriakin tullessaan.. TIedossa siis vilinää ja vilskettä ja Patrikin sorsimista iltapäiväksi. Se kun tuppaa itsensä tyttöjen leikkeihin ja sota siitä tulee..Minne mä laitan tuon Miikan nukkumaan, kun ei voi uloskaan viedä.. Meteliä lähtee tuollaisesta porukasta kohtuullisesti. Aamulla piti ulkoilla sen verran, että käytiin Miikan kanssa neuvolassa. Jätkä painaa jo 8300 g ja on 67,5 cm pitkä. Aikamoinen jättiläinen kyllä. Jemina ja Patrik on olleet sellaisia kukkakeppejä, Patrik varsinkin, pitkä ja laiha. Jeminahan oli vauvana aika pieni ja sirpakka. Aliisa oli kanssa kokoa xl vauvana, nyt ei enää.

*tauko2*

No nyt Miikka nukkuu kodinhoitohuoneessa, saa nähdä kuinka kauan. Kätevä kuitenkin laittaa vaunuihin, voi käydä lykkimässä välillä jos meinaa herätä. En kyllä taida muuten laittaa nenääni enää tänään ulos, paitsi jumppaan pitää muksuja kuskata. Äh.

Nyt taidan viritellä takkaan tulen ja pitäis kai itsekin jotain syödä tälle päivää..