kädet ylös, löytyy meiltä! Meille rantautui uusi ja jännittävä tuttavuus, enterorokko. Muksut ovat sairastelleet sitä ja kuumeista flunssaa muutenkin, jokaisen on kiertänyt läpi. Aliisan 7-vuotissynttärihubbalot on läpi käyty, huomenna tulee vielä kummitäti perheineen kylään ja viikonloppuna rantautuu kummisetä tyttöystävineen Pohjanmaalle. Viikon päästä pitäisi jo juhlia Miikan 2-vuotisia.

Työkuviotkin vaihtumassa, innolla taas uutta päin! Tänään kouluilta, taas alkaa toden teolla.. yksi osa tutkinnosta suoritettu, erinomaisin arvosanoin *tuulettaa*. Kiirettä pitää, viikot vierii hurjaa vauhtia eteenpäin, hyvä kun mukana pysyy. Pian se talvikin tulee.. mä olen nostanut nyrkit pystyyn ja hankkinut lapsille talvitamineet valmiiksi, mua ei ainakaan yllätetä! *uhoaa*

Ikävääkin taas meille kuuluu, Milli-hamsteri kuoli. Kävimme lasten kanssa hautaamassa Millin tuohon meidän metsään ja hautaa hoidetaan suurella hartaudella. Tosi paljon nyt meillä nyt näitä kuolemantapauksia tässä ollut.. mutta jotain mukavaakin tapahtunut. Aliisalla ollut villakoirarahasto (Aliisa keräsi rahaa omaan villakoiraan) on nyt kuitenkin sijoitettu, vaikkakaan ei villakoiraan. Aliisa osti itselleen hermeliinikani Tupsun, joka nyt asustelee Aliisan huoneessa kaverina. Tupsu on mainio pakkaus, pomppii innoissaan, kun pääsee juoksentelemaan yläkertaan, alakertaan en uskalla koiran hampaisiin päästää..

Mä inhoan noita pimeitä ja kylmiä aamuja. Mikään ei ole tympeämpää kun herätä kuuden aikaan pimeään kykkimään ja käyttää koira kylmässä pihalla. Valoisaakin tulee vasta pahimmillaan yhdeksältä.. Täytyy varmaan omaksi mielenvirkeydeksi sytytellä kynttilöitä joskus aamutuimaankin tuomaan valoa pimeyteen..